Prevence nebolí, prevence pomáhá

Marně vzpomínáte, kdy naposledy jste byli na prohlídce u svého praktického lékaře? Nebo jen mlhavě tušíte, které prohlídky byste v rámci prevence měli pravidelně absolvovat?
Ví se, že na prevenci chodí méně než 40 % dospělé populace v ČR.Velká část z této skupiny se navíc objednává na preventivní prohlídku až ve chvíli, kdy potřebuje vyřešit již existující zdravotní obtíže.
Naše jednoduché doporučení zní: Choďte na prevenci pravidelně. Bez přehánění vám 15 minut u lékaře může zachránit roky života.
S péčí o vaše zdraví vám rádi pomůžeme, pokud se zaregistrujete do našeho preventivního programu .
Přehled preventivních prohlídek hrazených z veřejného pojištění
V uLékaře.cz věříme, že zdraví je vaše. Prostřednictvím technologie, lidského přístupu a lékařské expertízy pomáháme lidem řídit si své zdraví. Tým více než 350 lékařů všech specializací každý měsíc vyřeší v průměru 15 000 požadavků. Klientská zóna je uživatelům k dispozici 24 hodin 7 dní v týdnu nejen na webu, ale i přes mobilní aplikaci a nabízí online lékařskou poradnu, odborné články a tipy ke zdraví, pro vybrané uživatele také objednání k lékaři a kalendář preventivních prohlídek a očkování.
Download on the App Store
Get it on Google Play
© 2007-2024 uLékaře.cz, s.r.o. | Podmínky užití | ISSN 1802-5544
© 2007-2024 uLékaře.cz, s.r.o. | Podmínky užití | ISSN 1802-5544